ŠTA OVO ZNAČI: Postigao GOL ali NIJE srećan?!

U sredu na programu sledeća utakmica.
Fudbaleri Crvene zvezde dali su Zemunu četiri gola , a jedan od strelaca bio je i Dejan Joveljić. Mladi napadač crveno-belih bio je starter u duelu sa Gornjovarošanima.

– Želim da čestitam rođendan šefu Vladanu Milojeviću i zahvalim se na novoj šansi. Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom. Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje – rekao je za klupski sajt Joveljić koji je propustio nekoliko izglednih prilika.

Utakmica sa Zemunom ostaće (između ostalog) upamćena i po obaranju rekorda. Ekipa Vladana Milojevića je u srpskoj Superligi vezala 52 utakmice bez poraza.

– Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se Delijama na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije. Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani – zaključio je Joveljić.

Možete i da pogledate više fotografija iz utakmice

Već u sredu, crveno-beli će ponovo biti domaćini, ali u Kupu Srbije. U četvrtfinalu dočekaće Radnik.