UPRAVA PARTIZANA IMA ALIBI: Evo šta kažu na trenutnu SITUACIJU u klubu!

Partizan u sve većem zaostatku za vodećima, posle kraćeg prolećnog bljeska opet su na videlo izašli već dobro poznati problemi.

Nadali su se navijači Partizana da će zimski bodovni minus u odnosu na Crrvenu zvezdu i Radnički biti koliko-toliko ublažen posle međusobnih duela sa pomenutim ekipama, ali umesto toga, sada je zaostatak crno-belih još veći – 18 bodova u odnosu na Zvezdu, a 11 u odnosu na Radnički iz Niša.

U ovom kolu, Crvena zvezda i Radnički će biti domaćini, očekuju se nove njihove pobede, a Partizan će sutra imati teško gostovanje kod ekipe Voždovca, gde će opet biti oslabljen.
Standardni štoperski tandem Marković-Valijente neće moći da nastupi, prvi je ozbiljnije povređen, drugi odrađuje kartone, a veliko je pitanje i hoće li trener Mirković rizikovati sa tek oporavljenim Tošićem i Pantićem, jer je tokom zime već rečeno da su “promene podloge“ bile uzrok povreda pojedinih igrača. Znate već da Voždovac igra na veštačkoj podlozi…
U svakom slučaju, Partizan je u nezavidnoj situaciji, četvrtoplasirani Čukarički im se sve više približava, a kako na sve to gleda počasni predsednik kluba Ivan Ćurković?
On se na tu temu oglasio u izjavi za “Žurnal“ i prokomentarisao je skandiranja navijača protiv uprave kluba posle poraza od Radničkog, u sredu u Humskoj.
“Nije sva krivica do uprave! Finansijska situacija je teška, ljudi se bore svojski, svakodnevno… Lako je bilo ove zime prodati centarfora, ali šta bismo onda?
Ne može uprava da se meša u stručni deo, njeno je da u dogovoru sa sportskim direktorom dovede trenera i – bavi se finansijama, životom kluba. Ja, na primer, nikad nisam pričao sa Tumbakovićem što mu neko ne igra levo, a – mogao sam. Dobro, sa Bjekovićem jesam…“, objašnjava Ćurković.
Prema najnovijim informacijama, ceh će prvi platiti klupski lekar dr Ilija Rosić, baš zbog pomenutih učestalih povreda igrača tokom ove sezone i zbog pogrešnih procena vremena potrebnog za njihov oporavak.