USKORO ŽREB: Ko igra taj i DOBIJA.

Danas u 12.00 saznaćemo parove četvrtfinala, a ako imate osećaj ko bi koga mogao da dobije, možete da ga dobro naplatite

Stigli smo do četvrtfinala, a kojim putem će preostalih osam timova u Ligi šampiona morati do finala u Madridu, saznaćemo danas u 12.00, kada će u sedištu UEFA biti žrebani ne samo parovi naredne runde, već i kompletan kostur do kraja takmičenja.

Za razliku od prethodnih, današnji žreb nije dirigovan. Timovi iz iste zemlje mogu jedan na drugog, timovi koji su bili u istoj grupi mogu jedan na drugog, nema povlašćenih, nema nepovlašćenih, dakle – sve je moguće!

Hoćemo li gledati gradski derbi Mančester Siti – Mančester Junajted? Da li će Ajaks sa Dušanom Tadićem naleteti na Barselonu, klub s kojim deli toliko toga zajedničkog? Možda će se Ronaldo s Juventusom vratiti na Old Traford? A možda budemo gledali dvoboj Liverpul – Mančester Siti, dvoboj ekipa koje vode žetsoku borbu i za titulu u Premijer ligi? Opet ponavljamo, sve je moguće!

Imate li neki osećaj?

Ako imate, brzo na sajt mozzartbet.com ili do najbliže kladionice Mozzart, gde vas čeka zanimljiva ponuda: klađenje na žreb za Ligu šampiona. Može da se igra samo singl, a kvota na svaku kombinaciju je 6,00. Dakle, koja god dva kluba da „spojite“ na tiketu ulog od 1.000 dinara može vam doneti dobitak od 6.000, odnosno čistu zaradu od 5.000 dinara.