UZBUNA: Stigao jako VAŽAN poziv na Marakanu?!

Na današnjoj konferenciji za novinare Mladen Krstajić je kazao kako neće biti novih poziva, ali je večeras jedan poslao na adresu FK Crvena zvezda i to zbog novonastalih okolnosti.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić suočio se sa ozbiljnim kadrovskim problemima pred duele sa Nemačkom i Portugalom, ali je na današnjoj konferenciji za medije kazao kako neće biti naknadnih poziva u državni tim.

Preokret se dogodio vrlo brzo i to zbog nove povrede. Napadač Al Itihada Aleksandar Prijović doživeo je rupturu mišića i neće biti u konkurenciji za predstojeće dve utakmice, a poziv je upućen na adresu napadača Crvene zvezde.

Poziv u državni tim dobio je napadač Milan Pavkov koji će tako imati priliku da debituje u dresu sa državnim grbom na jednoj od predstojeće dve utakmice.

„Zbog rupture mišića, napadač Al Itihada neće moći da bude uz reprezentativne saigrače u mečevima sa Nemačkom i Portugalom, a selektor Mladen Krstajić uputio je poziv Milanu Pavkovu, golgeteru Crvene zvezde“, navodi se na sajtu FS Srbije.

Milan Pavkov je u tekućoj sezoni odigrao 27 mečeva za Zvezdu u svim takmičenjima i postigao devet golova od kojih dva u velikoj pobedi koju je Zvezda ostvarila u meču sa Liverpulom.

Sredinom decembra Pavkov je dobio novi ugovor i povišicu, a tri meseca kasnije i poziv u državni tim čime je za kratko vreme ostvario ono što mnogi fudbaleri sanjaju čitavog života.

Reprezentacija Srbije u sredu gostuje Nemačkoj u kontrolnom meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će za „Orlove“ početi gostovanjem u Lisabonu aktuelnom šampionu „Starog kontinenta“ 25. marta.