VELIKI DŽEK: Ovakog Miloja NIKO ne PAMTI!

Zvezda je pobedila Zemun na svom stadionu sa 4:0 i ima učinak od 52 utakmice bez poraza u Superligi

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svaki rekord lep, ali da ga to ne opterećuje i da će se ekipa potruditi da „ne stane na ovome“.

– Svaki rekord je lep. Nećemo stati na ovome. Ali, ne opterećuje nas to. Ova generacija igra jako dobro. Sve pohvale zaslužuju igrači, veoma su dobra družina. Sve funkcioniše kako treba. Videćemo dokle ćemo da doguramo – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je pobedila Zemun na svom stadionu sa 4:0 i ima učinak od 52 utakmice bez poraza u Superligi.

Milojević je istakao da mu je teško jer ne može svim igračima da pruži šansu.

– Imam veliki fond dobrih igrača i teško je. Oni koji nisu bili ni među 18… Nije mi lako kao treneru jer oni zaslužuju da igraju, a ne samo da budu na klupi. Čim igrač ne igra, ispadne iz ritma. Pokušavamo to da nadomestimo kroz kvalitetne treninge. Voleli bismo da igramo u ritmu sreda-nedelja – kazao je Milojević.

Pohvalno je govorio i o Zemunu, kome je poželeo opstanak.

– Zemun je ekipa koja želi da igra fudbal, u atraktivnoj formaciji. Savremene tendencije… Vidi se šta hoće. Ovo su mladi igrači, nov tim i žele. Ubeđen sam da će ostati superligaš, Zemun kao klub to zaslužuje – rekao je Milojević.

Po njegovim rečima, momci iz Gornje varoši su ekipa koja „želi da igra fudbal“ i da su za to potrebni dobri tereni.

– Trebaju nam dobri tereni, brze podloge. Imamo mnogo dobrih, mladih igrača i tako će sami da se razvijaju i budu bolji. Mnogo pomažu u atraktivnosti i gre i razvoju igrača – rekao je Milojević.

Trener Zemuna Dejan Đurđević čestitao je Zvezdi na pobedi.

– Očigledna razlika u klasi između Zvezde i Zemuna. Držali smo se prvih 30 minuta, posle je Zvezda preuzela inicijativu i sasvim dominantno i zasluženo pobedila – rekao je Đurđević.

On je naveo da Zemun želi da izbori opstanak i da će ekipa sve učiniti, ali da je teško posle zimskog prelaznog roka.

– Zemun je na polusezoni napustilo 14 igrača, šest ili sedam oslonaca. U uslovima kakvi jesu, teško je to nadoknaditi. Napravili smo grupu igrača koja hoće, pokušava, daje sve od sebe. Dosta je problema, ovo je potpuno nova ekipa. Još tražimo tim, pet igrača je došlo poslednjeg dana prelaznog roka. Situacija je komplikovana, dosta je teška, ali ne treba kukati, tako je to u životu. Upinjemo iz sve snage da krenemo dalje – kazao je Đurđević.

Čestitao je rođendan Crvenoj zvezdi i njenom treneru Vladanu Milojeviću i poželeo im da nastave „još bolje i jače“.

Inače, Milojeviću je 9. marta rođendan, a ove subote dočekao je 49. Želimo mu da ih još mnogo provede u sreći, zdravlju, veselju i dobrom fudbalu! Nadamo se – i dalje na tlu Srbije…