VUČELIĆ DEMANTUJE: LAŽ je da vlada HAOS!

U prostorijama SC „Teleoptik“ održana je sednica Upravnog odbora Partizan povodom slabih rezultata u tekućoj sezoni.

Na sastanku je odlučeno da Upravni odbor Partizana ostane, nakon što su ostavke podneli sportski direktor Ivica Iliev i trener Zoran Mirković.

Odmah posle završetka sednice javnosti se obratio predsednik Milorad Vučelić.

„Da se osvrnem na nekoliko frapantnih laži u medijima. Jedna od njih je da se u Partizanu štrajkuje. Pre svega, svim igračima izmirene su decembarske i januarske plate. Što se tiče zaposlenih u FK Partizan, ide se 35 dana za mesec dana. Laž je i da vlada haos u Partizanu. Kriza rezultata je evidentna, ali da je haos u omladinskoj školi? Pogledajte sastav Partizana, videćete šestoricu igrača iz naše škole u prvom timu“, rekao je Vučelić.

Partizan se na tabeli Superlige nalazi na trećem mestu sa 14 bodova manje od drugoplasiranog niškog Radničkog i čak 19 manje od Crvene zvezde.

Zbog slabih rezultata Mirković je podneo ostavku, kao i Iliev.

„Upravni odbor je sa ponosom zaključio da se nijednom nije umešao u sportska pitanja. Nije se nijednom umešao u sastav tima niti dovođenje igrača“, kazao je Vučelić, koji je i dodao:

„Neprihvatljive su nam ocene da Partizan nema kvalitetne igrače. Ne treba kriviti igrače kada nas napušta sportska sreća i kada se iz jednog napada protivnika primi gol. Imamo toliko reprezentativaca i bliskih i dalekih zemalja. Imamo poverenja u ovaj tim“.

Crno-bele u sredu očekuje duel četvrtfinala Kupa Srbije, a za protivnika imaju ekipu Napretka. Tim će na tom meču voditi pomoćni trener Žarko Lazetić.