ZVANIČNO: Zvezdin NAJVEĆI biser PRODAT Fiorentini za „SIĆU“

Momak koji je bio projektovan kao zamena za Milana Rodića karijeru će nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Pokušala je Crvena zvezda u završnici zimskog prelaznog roka da dodatno popuni kasu i zatvori finansijsku konstrukciju za tekuću sezonu, ali nije bilo moguće postići dogovor sa Kinezima oko obeštećanja za Milana Pavkova.

Zbog toga su na stadionu „Rajko Mitić“ našli alternativno rešenje i po modelu FK Partizan dogovorili prodaju mladog igrača italijanskoj Fiorentini!

Portal „Mozzartsport“ prenosi ekskluzivnu informaciju da bi tokom sutrašnjeg dana Crvena zvezda trebalo da ozvaniči transfer mladog levog beka u redove Fiorentine.

Put Firence na leto ide Aleksa Terzić (19), a Zvezdi će kompletna suma od 1.500.000 evra biti uplaćena na račun u danima koji su pred nama!

Biće to transfer sličan onom koji je Partizan dogovorio sa „Violom“ u slučaju Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića, a upravo će pomenuta dvojica od leta praviti društvo Aleksi Terziću u svlačionici Fiorentine.

Aleksa Terzić igra na poziciji levog beka, ali se dobro snalazi i na krilu. On ove zime nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, pa je odlučeno da prolećni deo sezone provede u Zvezdinoj filijali Grafičaru koji se bori za ulazak u Prvu ligu Srbije.

U tekućoj sezoni mladi levi bek upisao je samo dva nastupa u prvom timu Crvene zvezde i to na početku Super lige, u duelima sa Dinamom iz Vranja i Čukaričkim.