Zvezda kompletna kad je najbitnije

Crnogorski reprezentativci iz redova Crvene zvezde priključili su se ekipi u sredu i počeli sa pripremama za predstojeći duel sa Mačvom.

Reprezentativna pauza donela je određene probleme Vladanu Milojeviću po pitanju pripreme ekipe za ono što sledi, pošto nije mogao da računa na na veliki broj igrača koji su imali obaveze u nacionalnim selekcijama.

Sa „A“ reprezentacijom Srbije bili su Milan Pavkov, Milan Gajić i Branko Jovičić, a njih trojica su se treninzima priključili već u utorak.

Za njima je stigao i Milan Borjan, a crnogorski internacionalci Filip Stojković i Mirko Ivanić juče su se priključili ekipi i odradili treninge rekuperacije.

Kako su povrede zalečili Marko Marin i Marko Gobeljić, a ranije su se u trenažni proces vratili Ričmond Boaći i Milan Rodić, može se reći da Milojević od četvrtka ima na okupu kompletan kadar, a samim tim i ogroman arsenal za bitke koje slede.

Prvi takmičarski meč nakon reprezentativne pauze Crvena zvezda će odigrati u subotu od 19 časova protiv ekipe Mačve na domaćem terenu.