ZVEZDA SPREMNA: Evo ŠTA se DEŠAVA sa TIMOM!?

Meč se igra u sredu (18).
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekuju Radnik iz Surdulice (18). Posle pobede u prvenstvu nad Zemunom i obaranja rekorda starog gotovo dve decenije, izabranici Vladana Milojevića žele da i u najmasovnijem takmičenju stignu do trofeja, koji im je izmakao prošle sezone.

Očekuje se da trener Vladan Milojević u meču sa Surduličanima „promeša karte“ i ukaže priliku fudbalerima, kojima je ovo jedna od poslednjih šansi da izbore mesto u timu.

– Kup je drugačije takmičenje od prvenstva. Skoro smo igrali sa njima, dobra su ekipa i dobar trener. Hitri, disciplinovani i dobro vođeni. Blizu su ulaska u plej-of. Nema popravnog i dobro ćemo da se spremimo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju – rekao je šef struke crveno-belih Vladan Milojević.

Duel sa Radnikom preskočiće vezista Marko Marin, koji se povredio u poslednjem prvenstvenom okršaju sa Zemunom, kada ga je zamenio Lorenco Ebisilio. Tu se, međutim, ne završava problem stručnog štaba oko sastava tima.

– I Boaći ima problem, ali su ostali spremni. Gobeljić i Rodić se oporavljaju i sigurno još nedelju dana ne računamo na njih. Verovatno posle pauze se vraćaju – otkrio je Milojević.

Ambicije Zvezde su osvajanje pehara.

– Cilj je oba trofeja, nema popravnog. Nisam posebno pričao sa igračima, jer je već prihvaćena filozofija da je svaka sledeća utakmica najvažnija – istakao je Vladan Milojević.