ZVEZDA U GADNOM PROBLEMU: Nakon ovovga NIŠTA OD TITULE!?

Posle starta Nebojše Kosovića čuvar mreže domaćina je finiš 159. derbija dočekao hramljajući tako da će ga sutra u Lučanima zameniti Zoran Popović.

Prilikom intervencije Milan Borjan je zaradio udarac od Nebojše Kosovića, pa je finiš 159. derbija odradio vidno hramljajući.

Odrađeno je snimanje i zbog bola i evidentnog otoka, a na svu sreću nema preloma mada je potrebna kratka pauza za prvog golmana Crvene zvezde, koji je juče na 74. rođendan Sportskog društva postao najbolji sportista crveno-bele porodice. Sjajni čuvar mreže koji je doprineo uspesima kluba u prethodne dve godine treba da produži ugovor do juna 2023. godine što znači da će karijeru završiti na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ovo je dokaz poverenja kluba, ali je sigurno da će Borjan sutra morati da preskoči gostovanje Mladosti u Lučanima i verovatno subotnji megdan na domaćem terenu protiv Zemuna.

Pauza od sedam dana treba da bude potpuno dovoljna za oporavak, a dok Borjan bude na ‘bolovanju’ njegovu ulogu preuzeće Zoran Popović. Uloga rezervnog golmana namenjena je iskusnom Nemanji Supiću.