DELIJE U TRANSU: Potpis za LIGU ŠAMPIONA je gotov!

Sjajna vest za navijače Crvene zvezde.
Prethodnog leta je na Marakanu stigao Dušan Jovančić i brzinom svetlosti je postao ljubimac Delija, pa će sve navijače Crvene zvezde obradovati vest da je vezista produžio ugovor sa klubom do 2021. godine, uz opciju produžetka na još godinu dana.

Jovančić je ugovor produžio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji – rekao je Jovančić odmah po potpisivanju novog ugovora.

Zatim se osvrnuo i na dolazak na Marakanu prošlog leta.

– Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima.

Veliki broj fudbalera je u prethodnih nekoliko meseci produžilo svoje ugovore sa Crvenom zvezdom, koja tako planira da zadrži okosnicu tima.

– To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha – istakao je Jovančić.

Crveno-bele očekuje borba za duplu krunu u završnici sezone.

– Sledi nam prvo gostovanje Čukaričkom, jako teška utakmica nas čeka u subotu, oni se bore za Evropu, a mi se pripremamo kao i za sve prethodne duele. Idemo na pobedu i probaćemo da nastavimo odličan niz u prvenstvu. Što se tiče Kupa, dobar deo posla uradili smo kod kuće protiv Mladosti, ali ne smemo da se opustimo pred revanš u Lučanima i sigurno ćemo mu prići maksimalno oprezno, i nadam se da ćemo se plasirati u finale.

Na kraju je Zvezdin vezista poslao i poruku navijačima.

– Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju, nadam se da će nastaviti da nas bodre još jače, a mi ćemo se truditi da im se odužimo na najbolji način – poručio je Jovančić.