ENGLEZI U HUMSKOJ: Stižu po NJEGA i ODVODE ga već na LETO!

Imali su, zaista, šta da vide.

Iako je novi šef struke crno-belih Savo Milošević odlučio da se do izlaska iz rezultatske krize uglavnom osloni na iskusnije igrače, talentovani štoper Strahinja Pavlović zadržao je svoje mesto u startnoj postavi i za sada u potpunosti opravdava poverenje stručnog štaba.

Ovaj momak će tek krajem maja postati punoletan, ali svojim igrama ovog proleća je već skrenuo pažnju nekoliko velikih evropskih klubova.

Nedavno se pisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, navodno su u Torinu spremni za izdvoje pet miliona evra, ali kako se bliži letnji prelazni rok, konkurencija postaje sve veća u trci za mladog srpskog defanzivca.

Tako se juče pojavila informacija da su skauti engleskog Mančester sitija pratili jučerašnji nastup Pavlovića u Kupu utakmici protiv Radničkog iz Niša. Partizan je taj meč dobio sa 1:0, a Pavlović je odlično obavio svoj posao u tandemu sa iskusnim Bojanom Ostojićem, pa verujemo da su Englezi zadovoljni onim što su videli.

Tema potencijalnog transfera Strahinje Pavlovića biće sve zanimljivija u finišu ove sezone, pogotovo ako mladi štoper nastavi ovako da igra, videćemo da li će se još neki evropski klubovi uključiti u ovu trku.

Istovremeno, nije ni godinu dana stariji Svetozar Marković zaboravljen, iako je ovog proleća imao dužu pauzu zbog povrede i operacije kolena.

Tako smo ovih dana naleteli i na zanimljive komentare navijača Rome na Tviteru, koji hvale i Markovića i Pavlovića, uz nadu da bi i Aleksandar Kolarov mogao da pomogne u realizaciji potencijalnog transfera jednog od ove dvojice igrača…