FRANKFURT BIRA: Ponude za Jovića KAO na TRACI!

Navodi se i da je dao 25 golova.
Luka Jović je pre dva dana potpisao ugovor sa Ajntrahtom u kojem je igrao kao pozajmljeni fudbaler Benfike, ali je napadač reprezentacije Srbije ponovo zanimljiv medijima u Španiji. Posle Marke, o nekadašnjem centarforu Crvene zvezde piše i još jedan ugledni sportski dnenvnik. As je fotografiju Jovića stavio na naslovnu stranu, uz naslov da je Jović uskoro tu, misleći na Real Madrid. Takođe je dodato da ima 21 godinu, kao i da je dao 25 golova ove sezone.

U tekstu se dalje navodi da su čelnici Los Blankosa prilično napredovali u pregovorima, kao i da je prvi korak napravila Barselona. Međutim, u Barseloni su zamerili Jovićevom agentu Faliju Ramadaniju što je pregovarao i sa drugim klubovima. Real je to iskoristio i prešao u ofanzivu.

Međutim, postoje i male razlike u pisanjima Asa i Marke. Za razliku od Marke koja je pisala o sumi između 60.000.000 i 70.000.000 evra, As dpiše da će transfer iznositi između 50.000.000 i 60.000.000 evra. Od te sume, 20 odsto bi otišlo u kasu Benfike, a između 2,5 i 3 odsto Crvenoj zvezdi.