GROBARI ODUŠEVLJENI: On TAKOĐE dolazi u Partizan!

Vežu ga najlepše uspomene.
Veliki broj nekadašnjih igrača Partizana rado se seća vremena u crno-belom dresu i gotovo si redom naglašavaju kako bi voleli da se jednoga dana vrate u voljeni klub. Uveliko se priča da će Dragan Milosavljević ponovo vratiti u Humsku, ali izgleda da neće biti jedini- Košarkaš PAOK-a Milenko Tepić je u razgovoru za „Nezavisne“ istakao da mu je želja da ponovo zaduži opremu beogradskih crno-belih i da je već bilo razgovora na temu njegovog povratka.

– S Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali u tom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor. Jako mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati i povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživeo neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu – rekao je Tepić za „Nezavisne“.

Iskusni bek, koje je igrao za Srbiju tokom kvalifikacija za Mundobasket 2019, govorio je i o svom nekadašnjem treneru i prijatelju Duško Vujoševiću.

– Dule je trener kod kojeg sam proveo pet prelepih sezona i koji je najviše uticao na mene kao igrača i čoveka. On o meni, ali i o ostalim igračima nije brinuo samo na terenu, već i van njega. Nakon toliko vremena mogu da kažem da smo postali i prijatelji, da se redovno čujemo i iako on to zna – i ovim putem mogu da mu poželim da što pre reši zdravstvene probleme i da se na neki način vrati košarci, jer je to ono gde pripada – dodao je Milenko Tepić.