KRATKO I JASNO: Tomić OBRADOVAO Delije!

Pada odluka u „Pioniru“.
Trener Crvene zvezde Milan Tomić i košarkaš Dejan Davidovac najavili sutrašnju majstoricu finala ABA lige. „Crveno-beli“ će u izvesni prepunom “Pioniru“ dočekati Budućnost, a trener srpskog šampiona Milan Tomić uverava da će njegov tim uz ogroman vetar u leđa sa tribina ostvariti cilj zacrtan na početku sezone:

– Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici… ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunsku koncentraciju 40 minuta, hladne glave, ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige – rekao je trener crveno-belih, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Slično razmišlja i košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov – rekao je Davidovac.