MILENKOVIĆ I 120 MILIONA: Partizanu VELIKI novac od bivšeg IGRAČA!

Ovo bi moglo da dovede do komplikacija…

Juventus se sprema za prelazni rok, kako smo pisali, uz Remzija koji je već potpisao, najverovatnije stiže Kjeza iz Fiorentine.

Sjajni mladi napadač će koštati 70 miliona evra, ali Juventus bi mogao da ubije dve muve jednim udarcem.

Naime, italijanski mediji pišu da će Juve ponuditi 120 miliona za paket u kome je uz Kjezu i naš Milenković i time rešiti goruću poziciju u odbrani.

Međutim, pitanje je može li da dođe do sporazuma jer bi za Fiorentinu bilo previše da se odrekne dva ključna igrača, a sa druge strane u takvoj su finansijskoj situaciji da bi, ako budu pravili novi tim to bilo jedino rešenje.

Interesovanja ima i za Veretoa od strane Napolija, pretpostavlja se da bi „Ljubičasti“ ako napune kasu mogli da oforme novi tim i pojačaju se sa nekoliko iskusnih igrača.

Podsetimo, Partizan ima 10% od narednog Milenkovićevog transfera, pa bi u slučaju da njegova cena bude 50 miliona, inkasirali 5, što bi za crno-bele zaista bio veliki novac.

Sa druge strane, ako bude bio „paket“, pitanje je na koliko bi bio procenjen Milenković, što bi moglo da napravi problem, jer dešavalo se u prošlosti da italijanski klubovi na ovaj način izbegavaju obaveze koje imaju prema klubovima kojima treba da isplate procenat.