NEVEROVATNO: Ovo je PORUKA Vujadina Savića posle PORAZA Zvezde!

Kapiten Crvene zvezde ne deluje previše zabrinuto, iako je ovim porazom napravljena loša uvertira ua 160. večiti derbi.

Nije Čukarički loša ekipa da bi njihov trijumf na svom terenu protiv Crvene zvezde predstavljao čudo, ali da se “Brđani“ vrate posle 0:2 i da na kraju trijumfuju sa 3:2, to zaista čudi kada je Zvezda u pitanju.

Odbrana crveno-belih je danas bila neuobičajeno dekoncentrisana, što su Mudrinski i Stojanović umeli da kazne i donesu veliki preokret svom timu.

Šta posle svega kaže kapiten Crvene zvezde, štoper Vujadin Savić?

“Svima nam je teško pao poraz, želeli smo da u miru i nešto rasterećeniji dočekamo derbi, ali možda je ovo dobra opomena. Vreme je da se zategnemo, da započnemo novi niz pobeda. Danas smo doživeli prvi poraz u Superligi ove sezone, prošle smo takođe imali jedan, pa neka ostane na tome“, izjavio je on.

Zvezdi je ovo i prvi poraz i prva utakmica ove sezone u Superligi u kojoj je primila tri pogotka.

“Nije dobro što je poraz došao posle našeg vođstva 2:0, nije nam se desilo nijednom da protivnik preokrene takav rezultat. Takođe, prvi put smo u našem prvenstvu primili tri gola. Dobra opomena iz koje moramo da izvučemo pouke. Moralo je jednom da se desi, to je fudbal“, objašnjava Savić.

U četvrtak je 160. večiti derbi, navijači Crvene zvezde očekuju mnogo bolje izdanje nego danas.

“Ceo tim je trebalo da odigra bolje, odgovornost je podjednaka na celoj ekipi i kada pobeđujemo i kada gubimo. Treba da podignemo glave, da pokažemo karakter, koji smo mnogo puta do sada dokazali da imamo i da nastavimo dalje još jače“, konstatovao je Savić.