PRETI IM SUSPENZIJA: Zvezda MORA da BUDE oprezna!

Crveno-beli gostuju na Banovom brdu.
Posle pobede nad Mladosti iz Lučana u prvom meču polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Crvene zvezde okrenuli su se gostovanju na Banovom brdu koje ih čeka u 32. kolu Superlige. Trener šampiona Srbije Vladan Milojević odmorio je pojedine igrače protiv Lučanaca, tako da bi u okršaju sa Brđanima u startu postavu mogli da se vrate nosioci tima.

Budući da je već u 33. rundi na programu 160. Večiti derbi, stručni štab crveno-belih moraće da pazi i na igrače kojima preti suspenzija zbog kartona.

Utakmicu sa Partizanom mogli bi da preskoče Milan Pavkov i Branko Jovičić, napadač i vezista Zvezde imaju tri javne opomene, pa bi svaka sledeća značila automatsku suspenziju.

Milojević će naročito voditi računa o Pavkovu, obzirom da je junak pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona postigao gol u 159. okršaju sa Partizanom, ali i činjenici da je Ričmond Boaći rovit.

Reprezentativac Gane napustio je derbi sa Nišlijama zbog povrede kolena i preskočio susret sa Lučancima, ali će ipak biti na raspolaganju za predstojeći duel sa klubom iz Humske.