PROMENIO PRIČU: Repeša ŠOKIRAO izjavom o Zvezdi!

Peta utakmica je na programu u ponedeljak.
Pobedom u četvrtom meču finala ABA lige košarkaši Budućnosti izborili su majstoricu protiv Crvene zvezde koja se igra u ponedeljak u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Trener Podgoričana Jasmin Repeša govorio je o ključnim momentima meča u kome je njegov im na kraju ozašao kao pobednik. Hrvatski trener je ponovo pričao o tzv. atmosferi linča, koju je sam pokrenuo posle poraza Budućnosti u drugo meču finala u Beogradu.

– Čestitam momcima na strpljenu u trenucima kada nije bilo kako treba na terenu. Odlučila su dva segmenta, bacanja i defanzivni skok. To je najbitnije i to ponavljam stalno. U narednom meču i atmosferi u kojoj Zvezda igra oni su favoriti, moramo biti koncentrisani i kontrolisati meč. Drago mi je što među igračima nije bilo nikakvih trzavica i svaka im čast, oni su primer za sve nas- ističe Repeša.

O atmosferi pred dolazak u Beograd Repeša kaže:

– Ne bih o toj atmosferi linča, prema tome pokušavao sam da spustim loptu u trećem meču, ali to nije baš tako ispalo. Mislim da je večeras bila druga priča za razliku prethodne utakmice- zaključje trener Budućnosti.