STRAŠNO: Fudbaler DAVIO sudiju na meču u Srbiji!

Do momenta prekida, vodili su domaći koji su poveli sa penala u sedmom minutu

Utakmica 22. kola Zonske lige Beograd u kojoj su se sastali Torlak i Hajduk sa Liona prekinuta je u 75. minutu zbog napada na sudiju.

Napadač je bio golman gostujuće ekipe Mile Matić, a incident se odigrao pred stotinak gledalaca. Glavni sudija Darko Jeknić nije imao izbora pa je prekinuo meč, piše „Sportski žurnal“.

Do momenta prekida, vodili su domaći koji su poveli sa penala u sedmom minutu. Najstroža kazna je dosuđena opravdano, jer je igrač povučen za dres, a Torlak je tokom celog meča bio bolji rival i stvarao više šansi. Meč je bio miran sve do samog kraja, kada se u nekoliko minuta desilo nekoliko incidenata. Prvo je drugi žuti karton dobio štoper gostiju Srđan Raković, da bi ubrzo direktno isključenje dobio njegov saigrač Mihajlo Savičin. Taj karaton je bio inicijalna kapsula za nerede i prekid. Najžustriji je bio golman Hajduka, Mile Matić, koji se zaleteo na sudiju, hvatao ga za vrat i odgurivao. Sudija je odmah nakon ovog incidenta prekinuo meč.

Utakmica između Torlaka i Hajduka biće najverovatnije zavedena službenim rezultatom, 3:0 za domaćina. Hajduk se inače grčevito bori za ostanak, pošto je na začelju tabele sa 20 bodova, koliko imaju i Sopot i Borac iz Lazarevca.