VELIKI HENDIKEP: NAJBOLJI fudbaler Partizana PROPUŠTA duel u Nišu!

Fudbaleri ipak optimisti.

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je danas da je njegov tim protiv niškog Radničkog u Kupu Srbije odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i istakao da će „Crno-beli“ i u nedelju na Čairu ići na pobedu.

„Protiv Radničkog smo odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone. Pokazali smo da smo najbolji kada je najvažnije. Igraju se dve utakmice, a ovu prvu smo završili rezultatom kojim smo želeli“, rekao je Šćekić, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su u sredu Radnički sa 1:0, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, a već u nedelju gostuju na Čairu u okviru 32. kola Superlige.

Prema nekim najavama iz stručnog štaba beogradskog tima napadač Rikardo Gomeš najverovatnije neće putovati za Niš, javlja Žurnal.

„Partizan svaku utakmicu ide na pobedu, nebitno ko je sa druge strane. Tako će biti i sada u nedelju i na revanšu Kupa Srbije“, rekao je Šćekić.

Crnogorac je naveo da je teren na Čairu u lošem stanju, ali da njegova ekipa „zna šta je čeka“.

„Radnički će igrati kao i svaku utakmicu pred svojom publikom. Siguran sam da su puni želje i motiva da se dodatno pokažu jer se finale Kupa igra u Nišu“, rekao je Šćekić.

„U prvenstvu će šef odmarati nekoliko igrača kako bismo se što bolje pripremili za utakmice u kupu, ali su saigrači pokazali da imaju i dovoljno želje i snage da naprave i održe dobre rezultate i u rotaciji na pozicijama“, dodao je on.

Utakmica Radnički – Partizan igra se u nedelju od 18.30.