VIŠE NEMA POLEMIKE: Kolarov MENJA klub i PRAVI šokantan TRANSFER!

I to brže nego što se očekivalo?!

Kako se bliži kraj sezone u Italiji, tamošnji novinari sve češće nagoveštavaju rastanak Rome i Aleksandra Kolarova.

Kapitenu reprezentacije Srbije ugovor ističe narednog leta, od juna bi, dakle, ušao u poslednju godinu ugovora, pa i ne iznenađuje što se najavljuje njegov transfer, mada se pominje i mogućnost produžetka saradnje sa “Vučicom“ na još godinu dana.

Istovremeno, italijanska “Gazeta delo Sport“ u više navrata je najavljivala senzacionalni prelazak Kolarova u Partizan, jedan takav tekst se pojavio i juče i preneli smo ga na ovim stranicama, ali je delovalo da bi to moglo da bude realno možda tek od sledećeg leta.

Ipak, posle najnovije informacije koju danas prenose italijanski mediji, možda bi sve moglo da se realizuje i brže nego što se očekuje.

Naime, danas se spekuliše da Roma već sprema zamenu za Kolarova i da bi to trebalo da bude Kristijano Biragi iz Fiorentine!

Ovaj 26-godišnji levi bek je ove sezone odigrao 31 utakmicu za Fiorentinu, postigao jedan gol i upisao šest asistencija.

Sa “Ljubičastima“ ima ugovor do leta 2021. i jasno je da će čelici kluba iz Rima morati da budu finansijski izdašni u pregovorima ukoliko žele da Biragija dovedu u svoje redove.

Ukoliko do tog transfera dođe, onda bi na leto sve bilo moguće kada je Kolarov u pitanju. Ko zna, možda i ona opcija o kojoj maštaju navijači Partizana…