BOMBA NA MARAKANI: Spremno prvo POJAČANJE!

Novi napadač je ipak u planu?

Iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao da će crveno-beli ovog leta tražiti pojačanja na pozicijama štopera (Radovan Pankov) i zadnjeg veznog, ovog popodneva je “procurila“ nova informacija na temu predstojećeg prelaznog roka na “Marakani“.

Naime, “Telegraf“ je došao do saznanja da je na meti Crvene zvezde reprezentativac Irana Mehdi Taremi, koji bi trebalo da pojača konkurenciju u napadačkim redovima!

Taremi će u julu napuniti 27 godina, član je Al Garafe iz Katara, ali mu ugovor sa ovim klubom ističe u junu i narednog meseca postaće slobodan igrač.

Ove sezone je na 23 utakmice postigao devet golova, uz četiri asistencije, a za reprezentaciju Irana je do sada nastupio 38 puta i postigao 15 golova.

U Iranu ga hvale i “bombastičnim“ nadimkom – “iranski Ibrahimović“, ali ovaj momak do sada nije imao iskustva u evropskom fudbalu i izgleda da će ovog leta da se odluči i za taj izazov.

Zvezda bi mogla da mu bude odskočna daska za još veći uspon u karijeri, ali postavlja se pitanje kakvi će mu biti finansijski zahtevi, jer ne treba posebno ni isticati na kakve je uslove navikao u Kataru.

Ipak, ako je spreman da zarad nastupa u Evropi igra i za znatno manju platu od dva miliona godišnje, koliko je, prema nezvaničnim informacijama imao u Al Garafi, Zvezdine šanse da ga angažuje mogle bi da budu prilično velike…