DOGOVORENO: Partizan SPREMAN za NJEGA!

Velike promene u Humskoj.
Krajem prošle nedelje u Humskoj je održan sastanak dela čelnika kluba, tačnije rečeno generalnog direktora Miloša Vazure, stručnog štaba na čelu sa Savom Miloševićem, vodećih ljudi omladinske škole koju predvodi Vanja Radinović i kompletne skauting službe, saznaje Telegraf.

Glavna tema bila je reorganizacija najjače selekcije koju Savo Milošević namerava da izvrši tokom letnjeg prelaznog roka, u kome će Partizan aktivirati sve raspoložive snage, pa i pomenute skaute omladinske škole kako bi se pronašli igrači koji zaslužuju da nose dres crno-belih.

Orjentacija je podjednako usmerena i na domaće tržište, ali i na inostranstvo, jer će u Humskoj pokušati da isprate, provere, pa i uvere se na licu mesta da li neki fudbaler ima potreban kvalitet za Partizan. Informacija i ponuda je na pretek, iz dana u dan u klub stiže obiman materijal, koje će biti razvrstane, a zatim će krug igrača biti sveden, da bi na kraju trener Milošević “presekao” koga želi da angažuje.

Što se izlaznih vrata tiče, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, kompletan igrački kadar je na prodaju, sem golmana Vladimira Stojkovića.