ARGENTINAC PODNEO OTKAZ: Maurisio je ZAVRŠIO sa poslom!

Argentinac ne vidi poentu ostanka u ovakvoj situaciji

Ni pauza zbog reprezentativnog fudbala nije pomogla Leganesu, serija loših rezultata je nastavljena.

I trener Maurisio Pelegrino je rešio da podnese ostavku. Prema informacijama iz Španije, argentinski stručnjak je danas na treningu saopštio igračima da je podneo ostavku i da odlazi iz kluba jer ne vidi poentu ostanka u ovakvoj situaciji.

Nekadašnji trener Sautemptona je isto saopštio upravi kluba uz stav a ne želi ni cent obeštećenja za preostali period koji mu je bio zagarantovan ugovorom. Smatra sebe odgovornim za slabe rezultate i ne želi da naplati odlazak iz kluba.

Sada su na potezu čelnici Leganesa koji još nisu prihvatili ostavku Argentinca ali će to najverovatnije uraditi jer nemaju drugog izbora.

Leganes se nalazi na poslednjem mestu prvenstvene lestvice u Španiji sa samo dva osvojena boda. U prethodnom kolu je izgubio od Hetafea i tako nastavio niz poraza.

Pelegrino je preuzeo klub pretprošlog leta i u prošloj sezoni ga mirno doveo do opstanka u ligi pošto je završio sezonu sa 13. poziciji a mogao je i bolje da nije bilo pada u finišu. Međutim, ova sezona je krenula katastrofalno i ne vidi se izlazak iz krize, pa je Argentinac rešio da podnese ostavku.