BEZ DLAKE NA JEZIKU: Micić o POBEDI protiv Zvezde!

„Večeras smo imali previše izgubljenih lopti“, nezadovoljno je konstatovao Ergin Ataman

Imala je Zvezda danas šansu da napravi iznenađenje u Turskoj, u jednom trenutku je preuzela prednost u trećoj četvrtini, ali je potom usledio novi potop i tim Ergina Atamana je veoma ubedljivo slavio – 85:70. Sve to začinio je Vasa Micić koji je došao do rekorda karijere postigavši čak 26 poena.

Srpski košarkaš je posle meča bio izuzetno zadovoljan igrom u drugoj polovini drugog poluvremena, kada se njegov tim izdigao i rešio meč.
„Bila je ovo teška utakmica, znali smo kakav susret možemo da očekujemo. Druga polovina drugog poluvremena je bila skoro pa perefektna. Zvezda se vratila, normalno je to, oni su dobar tim, imaju potencijal. Dobro je što smo ostali mirni, što smo pogodili neke osnovne šuteve“, rekao je Micić.

Potom se nadovezao da veoma ceni crveno-bele i poželeo im je sve najbolje u nastavku sezone.
„Ja sam navijač Zvezde. Drago mi je da smo pobedili, ali nadam da će uspeti ove godine da naprave dobar rezultat. Želim im sve najbolje“, završio je Vasa.

Nakon njega, pred kamere je stao Ergin Ataman, koji nije bio previše zadovoljan prikazanom igrom njegovog tima, istakavši da je bilo previše izgubljenih lopti.
„U trećoj četvrtini smo napravili previše grešaka. Večeras smo napravili previše izgubljenih lopti. Evroliga nije laka, u Tel Avivu je Zvezda izgubila tek nakon produžetaka i dobro je što smo dobro odigrali u poslednjoj četvrtini“, rekao je turski stručnjak.

Efesu sledi utakmica u Atini protiv Panatinaikosa, gde Ataman nagoveštava da bi moglo da bude izuzetno teško po njegov tim.
„Svaka utakmica je drugačija, bićemo dosta fokusiraniji u napadu. Nije lako dobiti svaku utakmicu, naročito ako budemo ovoliko gubili lopte“, zaključio je Ataman.

Krunoslav Simon je za kraj rekao da je najvažnije da je njegov tim došao do pobede na večerašnjoj utakmici i da se sada okreću Panatinaikosu.
„Nije bilo lako, počeli su dobro da igraju u drugom. Pobeda je pobeda, što je najvažnije. Moramo da sakupuljamo bodove baš u ovakvim utakmicama. Imamo dosta samopouzdanja. Ovaj tim je uvek spreman, biće teško u narednom meču, Panatinaikos ima težak domaći teren“, izjavio je Simon.