ENGLEZI OPREZNI: Izdali SAOPŠTENJE o meču sa Zvezdom!

Duel je na programu sledeće srede od 21 čas.
Fudbalski klub Totenhem izdao je saopštenje u kojem je obavestio svoje navijače o svim bitnim detaljima ukoliko planiraju da doputuju u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom.

Okršaj Zvezde i Totenhema u okviru 4. kola Lige šampiona na programu je sledeće srede od 21 čas.

– Navijačima se preporučuje da tokom boravka u Srbiji ostanu u centru Beograda, gde se mogu naći brojni barovi i restorani na Obilićevom vencu i Knez Mihajlovoj u kojima ćete biti dobrodošli. Takođe vam preporučujemo da u Srbiji sa sobom uvek imate kopiju pasoša, uključujući i fotografiju na telefonu.

U Londonu su dobro upoznati i u to da je veliki broj ulica u srpskoj prestonici raskopan i zbog toga neprohodan.

– Na preporuku policije, klub će obezbediti navijačima transport od centra Beograda do stadiona Rajko Mitić. Autobusi će krenuti od Studentskog parka ili obližnjeg Trga Nikole Pašića. O tačnom mestu polaska ćemo vas obavestiti čim nam policija bude potvrdila, zbog radova na ulicama u centru Beograda. Predviđeno je da autobusi sa navijačima krenu u 19.15, odnosno da budu na stadionu oko 20 časova.

Totenhem je takođe zamolio navijače da, radi njihove lične bezbednosti, ne putuju na utakmicu samostalno i da ne nose obeležja Totenhema u blizini stadiona. Posebno su napomenuli i o zastavama i porukama političke prirode.

– Zastave su dozvoljene i mogu da budu okačene na tribinama. Imajte na umu da su, kao i na drugim stadionima u Velikoj Britaniji i Evropi, zastave sa religioznim i političkim porukama zabranjene i mogu biti konfiskovane. Ni u kom slučaju navijači ne smeju da ističu provokativne poruke na račun političke situacije na Balkanu i u Srbiji – navodi se u saopštenju Totenhema.