IPAK JE ISTINA: Jović ZAVRŠAVA sa Realom!

Kraljevići presekli.
Prema pisanju španskih medija, Real iz Madrida sigurno će prodati srpskog reprezentativca Luku Jovića, kako bi u januarskom prelaznom roku mogao da dovede Kilijana Mbapea iz Pari sen Žermena!

Podsetimo, srpski napadač stigao je na „Bernabeu“ iz Ajntrahta, kao najbolji strelac tima iz Frankfurta za 60.000.000 evra, ali retko dobija šansu trenera Zinedina Zidana, koji Joviću daje šansu na kašičicu.

Luka je bio starter u mečevima sa Osasunom, Viljarealom i Majorkom u La ligi, ali je samo protiv tima iz Pamplone svih 90 minuta proveo na terenu. Mediji u Španiji dodatni pritisak bivšem igraču Benfike i Crvene zvezde stvaraju natpisima o postizanju gola, jer Jović i dalje čeka „prvenac“ u belom dresu.

Budući da je Real samo za Luku Jovića i Edena Azara u prelaznom roku potrošio 160.000.000 evra, Kraljevići će učiniti sve da rasterete budžet za prelazni rok i dovedu Kilijana Mbapea iz PSŽ-a, koji je odavno želja predsednika Florentina Pereza.

Dolazak Mbapea samo bi produžio minutažu Luke na klupi Reala, obzirom da loši rezultati Reala dovode u pitanje sudbinu Zinedina Zidana u Madridu, sve se češće kao novi trener pominje Portugalac Žoze Murinjo. Ukoliko se predviđanja obistine, Joviću će još ređe dobijati priliku kao starter, pa bi promena sredine bilo jedino rešenje za reprezeentativca Srbije.