JASNO KAO DAN: Partizan NAJBOLJI u takmičenju?

Uoči duela petog kola Evrokupa.

Košarkaši Partizana u sredu od 19:15 časova gostuju Limožu u petom kolu Evrokupa, a trener francuskog predstavnika Alfred Hulbe ima samo reči hvale za crno-bele. On je istakao da im dolazi „najbolji tim Evrokupa“ sa puno kvaliteta i da će morati dati svoj maksimum kako bi ostvarili trijumf.

– Sada moramo da pokažemo ono najbolje, moramo da budemo na našem najvišem nivou. Dolazi nam najbolja ekipa u Evrokupu, Partizan – rekao je Hulbe.

– Mnogo smo se popravili u odbrani. Znamo da smo ranije mnogo grešili u ovom segmentu igre. Ima tu još uvek nekih sitnica koje bismo mogli da poboljšamo, da bi u narednom periodu sve došlo na svoje mesto.

Trener Limoža je zatim podrobnije analizirao igru crno-belih.

– Reč je o jednoj kompletnoj ekipi. Mnogo je igrača koji poseduje tu ’jugoslovensku’ i srpsku tehniku kada je reč o košarci. Igraju agresivno, uvek imaju na koga da se oslone. Uradili smo skauting i uvideli smo da postoji zaista dosta košarkaša koji igraju na različite načine. Odlično su pokriveni na svim pozicijama, imaju dobar kapacitet da odigraju čvrsto u odbrani – dodao je Hulbe.

Podsetimo, Partizan je jedini neporaženi tim posle četiri kola u Evrokupu.