JOVIĆ SE VRAĆA: Real će i PROFITIRATI dobro!

Iznenađujuće informacije pojavile su se danas u španskim medijima.

Luka Jović je tokom leta stigao u redove madridskog Reala za sumu od 60 miliona evra.

Ipak, njegov početak u dresu „kraljevskog“ kluba je za zaborav, još uvek nije upisao gol na zvaničnim mečevima.

Delom i zbog toga što je uglavnom na klupi i što je utisak da Zidan ne ume da ga upari sa Benzemom, ali kritičari nemaju milosti, Jović je među prvima na udaru zbog loših izdanja „Los Blankosa“ ove sezone.

Bilo kako bilo, iako je jasno da Srbinu treba vremena, Real Madrid je klub koji uvek teži ka najsjajnijim odličjima, pa i nema vremena za čekanje.

Tako bi prema informacijama španskog lista „OK Diario“, mogli da naprave trampu sa minhenskim Bajernom.

Naime, spominje se mogućnost da Real ponudi Bavarcima Luku Jovića u zamenu za Roberta Levandovskog.

Poljak je dugo želja Florentina Pereza, ali je Bajern uspešno odbijao nalete „kraljevskog“ kluba i zadržao sjajnog golgetera u svojim redovima.

Bavarci su u procesu smene generacija, pa je bojazan da bi ove sezone rezultati mogli da izostanu, što Real vidi kao šansu da konačno Levandovskog preseli u svoje redove.

Spremni su tako da se odreknu i Luke Jovića i pored činjenice da je pred Srbinom nesumnjivo velika budućnost, a čini se i da bi bivšem napadaču Crvene zvezde odlično legao povratak u Bundesligu, gde je nemilice tresao mreže minule sezone.

Nemački fudbal mu u potpunosti odgovara, još kad bi bio udarna igla najvećeg kluba u zemlji… Čini se da bi to bio pun pogodak.

No, videćemo ima li istine u ovome, Real je nepredvidiv, letos su nakon par godina konačno dočekali Azara, možda je vreme da se i Leva okuša u Madridu.