LEK ZA PARTIZAN: Stiže novo POJAČANJE!

Posle sinoćnjeg kraćeg saopštenja, konačno se neko iz Humske oglasio u razgovoru sa novinarimai prekinuo ćutanje nastalo zbog poraza od Čukaričkog.

Partizan i ove sezone igra u skladu sa klupskim bojama, crno-belo, od utakmice do utakmice, a tamnu fazu Miloševićeve ekipe ponovo smo na delu videli juče na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Partizan je pretrpeo još jedan bolan poraz u Linglong Superligi, već treći u poslednje četiri prvenstvene utakmice, i opet golom u samom finišu, nešto slično kao protiv Voždovca.

Posle utakmice, trener Partizana Savo Milošević nije bio u stanju da razgovara sa novinarima, zbog čega je tokom večeri usledilo izvinjenje iz Humske.

Istovremeno, u javnosti su počele spekulacije kako je navodno Milošević ponudio ostavku i daje to saopštio igračima, ali to je u razgovoru za “Žurnal“ demantovao generalni direktor kluba Miloš Vazura.

“Evo me, upravo, sa Savom, nije rekao igračima da odlazi. Pravimo tim za budućnost! To vidi cela Evropa, svedoci ste, priča u superlativu o Partizanu. Planiramo da Savo Milošević bude trener dve, tri, četiri godine“, naglasio je Vazura.

Nije se tu zaustavio, na kraju je rekao i ono što navijači u ovom trenutku najviše žele da čuju – u Humskoj se spremaju nova pojačanja.

“Tačno, ići ćemo gore – dole, međutim, pojačaćemo se na zimu i nastaviti borbu za titulu, kup, Evropu“, zaključio je Vazura.

Podsetimo, posle jučerašnjeg poraza, Partizan u odnosu na Crvenu zvezdu, i pored pobede u 161. večitom derbiju, zaostaje čak 10 bodova posle 13 odigranih mečeva.