MILOJE ODLUČIO: Oni NAPADAJU TSC i ZAGREVAJU se za Totenehem!

Meč počinje u sredu u 18 časova.
Crvena zvezda u 14. kolu Superlige dočekuje najprijatnije iznenađenje šampionata TSC koji se nalazi na petoj poziciji na tabeli. Tim Vladana Milojevića duelom sa ekipom iz Bačke Topole započinje seriju teških utakmica u naredne dve sedmice.

Posle meča sa TSC-om za vikend sledi gostovanje Proleteru u Novom Sadu, a onda na “Marakanu” stiže Totenhem u Ligi šampiona. Zgusnut raspored primoraće Milojevića na sistem rotacije, kako bi odmorio pojedine fudbalere, a dobro je poznato da u domaćim takmičenjima strateg crveno-belih može da računa na samo četiri stranca.

Zato se očekuje da šansu u sredu (18.00) dobiju sledeći stranci: Marko Marin, Radživ van la Para, Mateo Garsija i Tomane. To bi trebalo da bude generalna proba za navalu Beograđana za duel sa Totenhemom koji je na programu za sedam dana.

Očekuje se da šansu od prvog minuta dobije mladi vezista Njegoš Petrović, a društvo će mu praviti Miloš Vulić ili Dušan Jovančić. Priliku pred golom će ponovo dobiti Zoran Popović zbog lakše povrede neprikosnovenog Milana Borjana.

Najverovatniji sastav Crvene zvezde: Popović – Gobeljić, Milunović, Degenek, Gajić – Petrović, Jovančić – Garsija, Marin, Van la Para – Tomane.