NAVIJAČI SPREMITE SE: Srbija TREBA pomoć za POBEDU!

Utakmicu mogu da prisustvuju samo mlađi od 14 godina.
Fudbalska reprezentacija Srbije zbog kazne UEFA na sledećoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće imati pomoć navijača. Preciznije, imaće, ali samo onih mlađih od 14 godina.

Po ugledu na Partizan, FSS je uputio poziv najmlađim navijačima da na utakmici protiv Luksemburga, 14. novembra, u što većem broju ispune tribine stadiona „Rajko Mitić“.

FSS je obavestio sve zainteresovane, da je potrebno da pošalju pravovremene prijave preko regionalnih saveza, FSB, FSV, FSRIS, FSRZS,FSKIM, za mesto na stadionu i tim povodom potrebno je ispuniti sledeće uslove:

– grupa koja želi da posmatra utakmicu na stadionu prijavljuje se Fudbalskom savezu regionalnog saveza molbom sa overenim spiskom (na memorandumu fudbalskog kluba ili škole fudbala) na osnovu kojeg će se ulaziti na tribine.

– grupa koja se nalazi na spisku mora biti sastavljena od dece rođene 2005. godine i mlađe.

– za svaku grupu dece odgovara jedna punoletna odrasla osoba koja uz molbu sa spiskom dece mora dostaviti i svoje identifikacione podatke (JMBG, očitanu ličnu kartu), a ta osoba (vođa grupe) biće na spisku grupe od najmanje 20 (dvadeset) dece (za svaku takvu grupu vođa mora biti jedna punoletna odrasla osoba)

– Prijavljivanje mora biti blagovremeno počev od utorka 29. oktobra 2019. godine.

– prijavljivanje će trajati do popune kapaciteta i zbog toga se mora pravovremeno predati zahtev za iste.

Prijave (spiskove i podatke o vođi grupe) slati na email adresu regionalnih saveza: savez@fsb.org.rs, kancelarija@fsv.rs ili fsv@eunet.rs, fsrzs@verat.net, office@fsris.org.rs, region FS KiM +381648745791 Dušan Drobac.