NE VALJA: Zvezda BEZ njih NAPADA TSC!

Neočekivano.
Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Superlige, ekipu TSC, a pred duel sa timom iz Bačke Topole stručni štab srpskog šampiona susreo se sa neočekivanim problemima.

Već duže odsutni Ričmond Boaći obnovio je povredu i pre vremena napustio poslednji trening tima sa Marakane. Napadač Zvezde nije izdržao kompletan ritam trenažnog procesa i otišao je ranije na tuširanje.

Povremeni reprezentativac Gane je, kako „Žurnal“ prenosi, obnovio povredu lista, od koje nije uspeo da se oporavi i šanse da izađe na megdan Totenhemu u Beogradu su minimalne!

Istu povredu Boaći je zaradio nekoliko dana pred duel sa Pevcima, ali se činilo da je ona prošlost, kao i da će uspeti da prebrodi nastali problem. Sledećih dana biće poznato kolika je pauza Ričmonda Boaćija, jedino je sigurno da neće igrati u sredu protiv TSC-a, a ni u narednom superligaškom gostovanju Proleteru u Novom Sadu.

Još jedan peh za Zvezdu pred okršaj sa Topolčanima je izostanak Milana Borjana. Standardni čuvar mreže porpustio je jučerašnji trening, zbog povrede mišića protiv poslednjeg finaliste Lige šampiona. Reprezentativac Kanade prolazi kroz obavezan period mirovanja, odlazi na terapije, međutim, još ga nema na terenu. Borjanov povratak predviđa se sledećeg vikenda na „Karađorđu“ protiv Slanobaraca.