NEĆE BITI LAKO: Nole PROTIV njega za polufinale!

Srpski teniser slavio u dva seta.
Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu pošto je u dva seta savladao Britanca Kajla Edmunda sa (7:6 (9:7), 6:1) za sat i 23 minuta igre. Najbolji srpski teniser će za polufinale igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa koji je bio bolji od Australijanca Aleksa De Minaura.

Veoma tvrd meč igrao se u prvom setu pošto nijedan od dovjice tenisera nije uspevao da dođe u priliku da napravi brejk. Đoković i Edmund uspešno su osvajali gemove na svoj servis, da bi u 12. gemu Novak konačno imao šansu da osvoji prvi set. Imao je srpski teniser dve brejk i set lopte, ali je Britanac uspeo da spasi obe i izbori taj-brejk. U njemu je Đoković uspeo da stigne do 6:3 i tri set lopte, ali ni njih nije uspeo da iskoristi pošto je Edmjudn stigao do 6:6, da bi Đoković iskoristio tek petu set loptu u taj-brejku i osvojio prvi set.

Kao da je Edmund svu svoju snagu uložio u prvi set i izduvao se jer je u drugom setu samo jedan igrač bio na terenu. Britanac je uzeo samo početni gem u setu, a zatim je Novak napravio tri uzastopna brejka i brzo rešio drugi set i meč u svoju korist.