OBRADOVAO GROBARE: Izjava koja VRAĆA nadu Partizanovicima!

Predsednik crno-belih ne gubi nadu.
Predsednik Partizana Milorad Vučelić poručuje da se crno-beli ne odriču borbe za titulu uprkos drugom uzastopnom porazu u Linglong superligi Srbije On kaže da su igrači jedini krivci za neuspeh protiv Mladosti u Lučanima (0:1), kao i zaostatak od sedam bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Treću godinu zaredom crno-beli već u oktobru imaju ozbiljan zaostatak za večitim rivalom, iako su nedavno uspeli da savladaju Crvenu zvezdu u prvenstvu.

– Rezultat je loš i zabrinjavajuć, ali igrači su najodgovorniji. Isto kao što su samo oni zaslužni kada se pobedi. Mnogo je faktora koji su uticali na loš rezultat. Recimo premor zbog nastupa za reprezentaciju, pa su neki igrači došli dan ili noć pre utakmice u Lučanima. Drugi razlozi poraza su, naravno, slaba igra i loša realizacija. Ipak, titula nikada nije izgubljena, jer ima još da se igra, a prvenstvo će dugo trajati – jasan je Vučelić.

Partizan je ponovo imao katastrofalnu realizaciju u Lučanima. Neverovatno zvuči podatak da je tim Save Miloševića čak 20 puta šutirao na gol, od toga devet puta u okvir i nijednom nije pogodio mrežu. Najviše je ponovo promašivao Umar Sadik i propustio čak tri dobre prilike.

Vučelić i krivca za slabe partije traži isključivo u svojim redovima.

– Kada se nekim drugim klubovima sviraju nepostojeći penali, to može možda da utiče na psihu igrača Partizana, ali krivac za poraz nije. Krivca ne smemo tražiti van svojih redova, poraz je samo naš problem. Nepravde utiču na igrače jer prate društvene mreže i sve što se dešava i to njima deluje kao organizovana nepravda. Ali ponavljam, to nije opravdanje. Moramo da gledamo u svoje dvorište, pogotovo jer je protiv Mladosti suđenje bilo korektno – dodaje Vučelić.

izvor: srbijadanas.com