OGLASIO SE: Grujić OTKRIO odnos sa FSS!

Vezista Herte igra odlično u novoj sezoni.
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić igra još jednu veoma dobru sezonu u nemačkoj Herti kao pozajmljen igrač Liverpula, ali se i dalje ne nalazi u planovima selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića. Grujić je standardni član Herte, ali to i dalje nije donelo promene u njegovom statusu kada su Olrovi u pitanju, iak ose nada pozivu.

– Odmah da rasčistimo. Nisam ljut. Mlad sam i sigurno ću jednog dana igrati za reprezentaciju. Ne moram da žurim, niti da pričam da li zaslužujem ili ne zaslužujem poziv, ali… Krivo mi je zbog druge stvari. Bivši (Krsajić) i sadašnji selektor (Tumaković) su bili u Nemačkoj, obilazili su igrače koji igraju u Bundesligi. Bili su u Verderu, Ajntrahtu… Mene nisu ni zvali. Jeste malo neobično. Ipak ja igram u klubu iz Bundeslige, i to standardno. Ali dobro. Ponavljam, nisam ljut. Samo mi je čudno da me se ne sete, a bili su ovde. Makar da se vidimo – rekao je Grujić za „Mozzartsport“.

Grujić se osvrnuo i na igre svog nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde Luke Jovića i prvenca koji je postigao u pobedi Real Madrida protiv Leganjesa.

– Mnogo će mu biti lakše sada. Baš sam srećan zbog njega. Veliki je pritisak tamo, očekivanja još veća. Znate, u Srbiji ljudi olako ispaljuju teze kako nije trebalo da ide u Real Madrid, kako mu je to velika greška. Ali to je Real Madrid. Ne zove mnogo puta. Svi koji počinjemo da se bavimo fudbalom negde imamo to u glavi, i nadamo se da ćemo igrati za klubove kao što su Real, Liverpul… Kada se setim samo onog meča kada mu je poništen gol posle VAR-a. Dva minuta čekaš i ništa. Slomi to mladog igrača, ali sada je dobro – zaključio je Grujić.