POŠTOVANJE: Miloje ODUŠEVIO sve prisutne!

Kratko i jasno.
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas sastaju se ekipom Totenhema u okviru trećeg kola grupne faze u Ligi šampiona. Trener crveno-belih, Vladan Milojević, imao je svoje viđenje sutrašnjeg duela u Londonu.

– Totenhem prolazi kroz nešto s čime se svi timovi suočavaju i mislim da je previše akcenat stavljen na to. Domaćin ima trenera koji sjajno radi posao već duži vremenski period i sigurno je jedan od najboljih stručnjaka na svetu, kao i igrače koji su iskusni i većinom reprezentativci svojih zemalja. Imaju nekih problema, ali su jedan od najboljih timova u Premijer ligi. Gledaćemo na Totenhem kao da je u najboljoj formi, a to da li su u krizi ne bi trebalo da nas zanima ili opterećuje – kaže strateg crveno-belih.

Bilo je i priče, da li Zvezda može da napravi senzaciju…

– Ponosan sam što sam trener Zvezde u ovom trenutku. Bajern i Totenhem su dve ekipe koji su favoriti kada govorimo o strukturi kluba i odakle dolaze. Mi ćemo da se spremamo kao što smo se spremali kao do sada. Opet ću da se ponovim: nemamo čega da se plašimo. Pokušaćemo da nametnemo našu igru, videćemo da li će nam to protivnik dozvoliti. Žao mi je što neće biti naših navijača.

Zatim su engleski novinari upitali Milojevića i o rasizmu, koji se posebno potencira u engleskim medijima.

– Svako normalan osuđuje takvo ponašanje, i mislim da je neukusno o tome pričati u 21. veku. Ja sam čovek sporta i osuđujem to.

U Beogradu je zbog povrede ostao Ričmond Boaći, pa je moguće da starter bude Tomane.

– Kad nekog nema, onda se potencira da nam neko fali. Lično ne razmišljam tako, jer imam poverenje u sve moje fudbalere. Protiv Olimpijakosa je bio povređen Pavkov, sada Boaći, ali to je nešto sa čim moramo da se nosimo – zaključio je Milojević.

izvor: srbijadanas.com