ŠPANCI NE VOLE SRPSKE NAPADAČE: Na TAPETU igrači VEČITIH!

Napadači u nemilosti.
Španski „As“ našao je za shodno da analizira igru srpskih napadača Luke Jovića i Ivana Šaponjića, koji nastupaju za ljute rivale iz Madrida, Real i Atletiko. Najskuplje pojačanje Kraljevića su novinari že­sto­ko na­pa­li, dok se za bivšeg igrača Partizana i Benfike pi­ta­ju gde se uo­p­šte nalazi.

– Ba­l­ka­nac ne uspe­va da ube­di Zi­da­na da za­slu­žu­je mi­nu­ta­žu. Ni­je uo­p­šte od ko­ri­sti za Real, ne pru­ža ono što se od nje­ga oče­ku­je. Nje­go­va vred­nost od po­če­t­ka se­zo­ne pa­da, pa je pre­po­ru­ka svim lju­bi­te­lji­ma igri­ce Fan­ta­zi da ga pro­da­ju što pre, jer će ka­sni­je vre­de­ti sve ma­nje – napisao je no­vi­na­r „Asa“.

Jovićev nekadašnji saigrač iz mlade reprezentacije Ivan Šaponjić prošao je nešto blaže, ali se Španci pitaju zašto ga nema „ni na mapi“ Di­je­ga Si­meo­nea i da li će usko­ro otići ne­g­de na po­za­j­mi­ci. Čak su i Argentinca na klupi Jorgandžija pitali o sudbini srpskog napadača.

– On zna šta je po­tre­b­no da ura­di ka­ko bi se po­bo­lj­šao. To smo mu i re­kli u raz­go­vo­ru pre me­sec da­na. Sva­kog da­na će­mo po­ku­ša­va­ti da ga po­bo­lj­ša­mo – odgovorio je Simeone.