SPREMNI DA POBEDE ZVEZDU: Ovo RETKO ko IZJAVI!

„I mi i oni u teškom momentu“, kaže trener Radnika

Radnik u subotu dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu. Pripreme Surduličana za ovaj meč traju još od prošle nedelje i rezultirale su pobedom u utakmici osmine finala Kupa Srbije.

Trener Radnika Nenad Vanić bez obzira na deset poraza njegovog kluba u nizu od Crvene zvezde veruje da bi njegovi momci mogli da iskoriste loš momenat crveno-belih…
„Samim tim da nam u subotu dolazi šampion i trenutni lider na tabeli znamo šta nas očekuje. Nezgodni trenuci za obe ekipe. Мi iza sebe imamo jedan poraz koji nam je, nadam se, samo na kratko presekao pozitivan niz, ali imamo i pobedu u kup utakmici. Sa druge strane, Zvezda je imala težak poraz u Ligi šampiona. Ekipa Radnika će biti spremna za veliku borbu, bez obzira na ime protivnika. Moramo da damo sve od sebe, da se isprsimo pred velikim rivalom. Ulazimo u tu utakmicu sa idejom da napravimo dobar rezultat“, kazao je Vanić.

Prvotimac Radnika Uroš Stojanović u ovaj meč ulazi sa dosta samopouzdanja…
„Znamo ko nam dolazi, ime i kvalitet velikog protivnika daje nam dodatni motiv i dodatnu želju da se dokažemo i pružimo svoj maksimum, jer samo uz maksimum možemo do dobrog rezultata. Znamo da imamo kvalitet. Drago bi nam bilo da imamo na tribinama što više navijača, značila bi i podška. Nadam se lepom ambijentu i dobrom rezultatu“.

Nenad Vanić može da računa na sve raspoložive snage, nema suspendovanih, niti povređenih.

Utakmica Radnik – Crvena zvezda na programu je u subotu od 15.30 u Surdulici.