SPREMNI SU: Real i MEGA TRANSFERI, šta će biti sa Jovićem?!

Realovi planovi su veoma jasni, dve velike zvezde su meta, uslediće i veliko čišćenje kako bi se otvorio prostor za mlade igrače koji blistaju na pozajmicama.

Današnji „AS“ piše da su u Realu veoma zadovoljni zbog igara njihovih fudbalera na pozajmici, i da već planiraju povratak, odnosno podmlađivanje tima.

Da krenemo redom, Martin Odegard igra sjajno, na dvogodišnjoj je pozajmici, ali Sosijedad neće kvariti odnose sa Realom, pustiće ga da se letos vrati u Madrid.

Ašraf Hakimi je odličan u Dortmundu, ostao je još ove sezone, ističe mu pozajmica i on će sigurno biti igrač koji bi naredne godine mogao da dobije šansu na desnom beku.

Levo bi trebalo da bude Reguljon, Real je odbio ponudu Juventusa, prosledio ga u Sevilju da skuplja iskustvo, on igra odlično, ima gol i asistenciju i po mnogima će biti naslednik Marsela.

Sebajos nije standardan u Arsenalu, ali se spekuliše da je to zbog činjenice da Real neće da pregovara o njegovom otkupu, ima gol i asistenciju, pokazao je u nekim utakmicama i da ima veliku budućnost, sa najavljenim promenama u veznom redu, jasno je da će računati na njega.

I na kraju Kubo koji je oduševio na pripremama, otišao u Majorku, on bi trebalo da bude projekat za novu deceniju sa Rodrigom, Vinisijusom, Fede Valverdeom, videćemo da li za njega ima mesta, tim pre što Real ne računa na Brahimija koji odbija da ode.

Ali, ko bi petorici mladih igrača mogao da ustupi mesto?

Pre svih bekovi, i to Karvahal koga je Zidan u jednom meču ostavio van tima, za njega ima ponuda iz PL i svakako da Real računa da napuni kasu. Mendi nije do sada pokazao puno, ako ostane Marselo i vrati se Reguljon što je najrealnija opcija, Francuz koji vuče povrede će brzo biti negde ekspedovan.

Modrić odlazi, Bejla nude u zamenu za novac i Pogbu, praktično u veznom redu su sigurni jedino Kazemiro i Valverde, videćemo šta će biti sa Tonijem Krosom. Asensio se oporavlja od povrede, na Iska izgleda više ne računaju ozbiljno, pa će i Andalužanin biti na prodaju.

Uz pomenutih pet fudbalera, i eventualno Pogbu, Perez planira da prodajama obezbedi novac za Mbapea, svoju prvu metu na leto 2020.

To bi sigurno značilo odlazak Luke Jovića, odnosno prodaju, on bi uz pomenute, Karvahala, Mendija, Modrića, Iska, Brahima, trebalo da oslobodi prostor za nove igrače. Možda bi to bilo i najbolje rešenje, ako mu već ne veruju, dolazak Mbapea i ostanak Rodriga bi ga izbacio iz rotacije.

Takođe, ako se Areola vrati u PSŽ, Lunjin iz Valjadolida bi mogao da bude konkurencija Kurtoi.

Dodajmo i da Real i dalje želi da proda Džejmsa Rodrigeza, ali neće spuštati cenu, moguće je da ga uključe u neki transfer.

Ali, pomenuta petorica su sigurni, plus Mbape i Pogba, to bi zaista bio prelazni rok iz snova čak i za standarde Florentina Pereza.