SRAMOTA: Totenhem SPREMAN da TUŽI Zvezdu!

Skandalozno.
Engleski mediji već podgrevaju atmosferu pred gostovanje Totenhema u Beogradu u četvrtoj rundi grupne faze Lige šampiona. Ostrvski mediji najavljuju probleme sa rasizmom u prestonici Beograda, dok će napadač Pevaca Hari Kejn biti zadužen za kontakt sa sudijom u slučaju da primeti neadekvatno ponašanje publike na stadionu „Rajko Mitić“.

Inače, tamošnja javnost se bavi gostovanjem Engleza u Bugarskoj, gde su zaista i viđeni rasistički ispadi. Takođe, pred gostovanje Crvenih đavola u Humskoj naširoko se pisalo o rasnoj netrepeljivosti u Srbiji, ali na stadionu Partizana nije viđen nijedan jedini incident ovog tipa.

– Hari Kejn će iskoristiti rasizam iz Bugarske za duel protiv Crvene zvezde u Srbiji – naslov je na Dejli mejlu.

Ostrvski tabloidi pišu da će Hari Kejn biti Totenhemov ključni čovek u slučaju rasizma na Marakani i da će on predstavljati prvi kontakt sa sudijom u slučaju da se nešto desi. Imao je iskustvo s rasizmom nedavno u Bugarskoj i znaće šta da radi i koje poteze da povuče po savetima koije je dobio.

Podsetimo, Crvena zvezda će dočekati Totenhem za dve nedelje, a u dosadašnjem toku Lige šampiona srpski šampion je osvojio tri, a Sparsi četiri boda.