ŠTETA: Bez NJEGA na VAŽNOM meču!

Utakmica će biti odigrana u dvorani u Železniku.
Posle poraza u Evroligi od Barselone košarkaše Crvene zvezde očekuje utakmica ABA lige, protiv Mega Bemaksa. Duel neće biti odigran kao što je uobičajeno u dvorani „Aleksandar Nikolić“, već u dvorani u Železniku.

– Očekuje nas važna utakmica u kojoj je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja, posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu. Mi sa druge strane, želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje. Mo Faje je lakše povredio skočni zglob u četvrtak protiv Barselone, i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč, a u tim se vraća Bili Beron koji je potpuno spreman nakon povratka iz SAD – rekao je trener crveno-belih, Andrija Gavrilović, čiji tim neće imati vremena za odmor.

Ekipa posle nedeljne utakmice (17.00), već u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima putuje u Istanbul na duel sa ekipom prošlosezonskog finaliste Evrolige, Anadolu Efesom.

Osim izjave Gavrilovića, na sajtu crveno-belih objavljene su i informacije vezane za ulaznice.

– „FMP Arena“ biće otvorena od 15 časova, za ovaj meč važe sve sezonske ulaznice (osim Evroliga paketa koji važe za Štark Arenu i 15 mečeva Evrolige koje Crvena zvezda igra u najvećoj srpskoj dvorani). Zbog velikog broja sezonskih ulaznica koje su prodate za takmičarsku sezonu 2019-2020 (4.500) pojedinačnih karata za ovaj meč neće biti u prodaji. Klub ovom prilikom poziva sve svoje navijače da pruže podršku crveno-belima u ovoj važnoj utakmici, kada je timu važno da dođe do bodova u ciklusu od još tri vrlo teške utakmice koje ga očekuju u narednih sedam dana (EFES, Himki i Cibona u Zagrebu) – navedeno je na internet stranici.