STRAŠNI PARTIZAN: Ušao je u TOP 10!

Crtice sa meča Partizana i Lokomotive, mnogi tvrde da je krcati „Pionir“ dobio utakmicu, neshvatljivo loše suđenje, rekord domaćina i razočarani trener ekipe iz Kubanja…

Trener Lokomotive Luka Banki bio je nezadovoljan nakon sinoćnjeg meča u Pioniru, tvrdi da je njegov tim zaslužio pobedu.

Naime, on smatra da su greške u finišu odvele favorita u poraz.

„Imali smo problema sa povredama, ali smo spremni dočekali utakmicu. Izgubili smo previše lopti, poklonili smo Partizanu trijumf“, kaže Italijan.

„Počeli smo da igrao odbranu u drugom poluvremenu, to je igra kojoj težimo. Partizan je pokazao veliku želju, ali nas su greške sprečile u poslednjih tri minuta da stignemo do zasluženog trijumfa“, rekao je nejadašnji trener Sijene i Armanija.

Čini se da nije gledao utakmicu, s obzirom na sve greške sudija u uzavrelom „Pioniru“.

Sigurno najgori akteri meča bili su arbitri koji su prosto osakatili Partizan u nastavku.

Ipak, na kraju četvrta pobeda u četiri meča, inače ruski mediji pišu da je atmosfera bila neverovatna, da nije bilo prazne stolice, kao i da su sat i po pre meča, navijači pokušavali da stignu do dragocene ulaznice.

Lokomotivin klupski sajt smatra da su navijači dobili meč u finišu kada je zbog manjka igrača u rotaciji gost pao, a Partizan serijom 10:0 stigao do dragocene pobede.

Partizan je srušio i sopstveni rekord od pet blokada u Evrokupu, crno-beli su ih imali devet, što je deveta pozicija svih vremena u ovom takmičenju.

Italijanski košarkaški portali ističu atmosferu kao ključ u krcatoj dvorani, a konstatuju da je Trinkijeri u meču sa velikim tenzijama dobio italijanski derbi.

Neporaženi Partizan sada će svoj perfektni rekord staviti na crtu protiv Limoža koji ima samo jednu pobedu u prva četiri kola.