U ČUDU: Igrač Zvezde NE ZNA šta se DEŠAVA!?

Zvezda igra protiv Mege u nedelju od 17 časova.
Košarkaški klub Crvena zvezda je ostala bez šefa struke Milana Tomića i Čarls Dženkins ne krije da je ekipa uzdrmana ovim odlaskom.

– Veliki šok. Ne mogu da pričam u ime ostalih, ali to je nešto što nisam očekivao. U ovom poslu takve stvari se dešavaju. U celoj karijeri, još od srednje škole, menjao sam trenere. I treneri su ljudi, i oni imaju neke svoje stvari sa kojima se bore. On je smatrao da je to najbolja odluka i želim mu sve najbolje.

Rezultati su daleko lošiji od očekivanog. Ostvareno je pet poraza u sedam zvaničnih utakmica, a sada predstoji neverovatno niz jer će u narednih sedam dana odigrati četiri meča. Prvi je sa Megom u Železniku (nedelja 17 časova), a drugi i treći u okviru duple evroligaške nedelje (Efes u Istanbulu, Himki u Beogradu), a sve se završava mečom u Zagrebu protiv Cibone.

– Potrebna nam je jedna pobeda da podignemo samopouzdanje i da iz toga krenemo da gradimo. Na nepoznatoj smo teritoriji sa ovolikim brojem poraza, ali bolje je da prođemo kroz to sada nego kada bude najbitnije – tvrdi Čarls Dženkins.