VELIKI TRENER: Arsenal SPREMAN za NAPAD na trofeje!

Ovo je navodna priča, zamislite taj udarac po legat Arsena Vengera!

Žoze Murinjo ne želi više da čeka. Izgleda da je opozicija Perezu u svlačionici veoma jaka, da su igrači predvođeni Ramosom snažno protiv toga da se vrati i da jednostavno ne želi da radi u takvoj atmosferi.

Pregovarao je sa Totenhemom, ipak Poketino ne želi da ode, odšteta bi bila paprena, a đto se tiče Dortmunda, čini se da Murinjo traži veći klub.

Zbog toga 56-godišnji Portugalac razmišlja nakon što je odbio desetak manjih ponuda poput Benfike, Rome, francuskih klubova, kao i nekoliko nepristojnih ponuda iz Kine, da sačeka i preuzme Arsenal.

Naime, Emeri je sve bliže otkazu, sukobi, loši rezultati, navodna nesposobnost da drži ekipu na okupu su uticali na status Španca.

Arsenal ima za cilj plasman u top 4, trenutno su ispod crte, ali brinu igre, situacija sa Džakom, ali i Ozilom, pominje se dosta kandidata, ali je Murinjo svakako najveće ime.

Njegov motiv?

Da postane prvi čovek u istoriji koji je sa tri engleska kluba osvajao trofeje, sa Čelsijem bukvalno sve na ostrvu, dok je u Junajtedu osvojio Liga kup, a i Ligu Evrope.

Bilo kako bilo, ovo bi bio zaista udarac za Arsena Vengera i njegov legat na „Emirejtsu“, mada u Arsenalu više i nema Vengerovih ljudi, otišao je i Gazidis u Milan, a „Guneri“ zameraju mnoge stvari legendarnom menadžeru u poslednjih godinama njegove vladavine u Londonu.