ZVEZDA PRODAJE NAPADAČA: Spreman je i TRANSFER!

Iako se činilo da je ostanak u Zvezdi realna varijanta, napadač bi ipak na zimu trebalo da napusti ulicu ‘Ljutice Bogdana’.

Bilo je načelno sve dogovoreno krajem avgusta da se El Fardu Ben presli u Dubaji uz unosan ugovor na tri godine i Zvezdi obeštećenje od 2,2 miliona evra, ali nije došlo do potpisa. Provereni strelac je ostao u taboru šampiona Srbije, pošto ima ugovor do leta 2020. godine, a kako HotSport saznaje ponovo je pod lupom klubova. Aktivirala se Konja (Turska) i dobili su konkurenciju, pošto je Al Vahda iz Saudijske Arabije pokazala interesovanje. Trenutno su treći na tabeli posle osam kola i tokom zimskog prelazanog roka hoće da se pojačaju.

I pre godinu dana posle odličnih partija za Bena su interesovanje pokazali iz Kine i ima klubova iz drugog ranga koji će tražiti reprezentativca Komorskih ostvra, koji može da bude tas na vagi na Dalekom istoku.

Određeno obeštećenje sledi i Zvezdi mada će ostati samo šest meseci do isteka ugovora, pa je moguće da El Fardu Ben dobije ponudu da bez obzira na moguć odlazak produži saradnju za godinu dana. Uskoro ćemo videti redosled poteza.