BOMBA: Zvezda PREGOVARA sa njim!

Bliži se zima, da li ima prvih nagoveštaja oko Zvezdinih narednih pojačanja?

Još uvek je rano za neke konkretnije prognoze, s obzirom da će potezi Zvezdine uprave zavisiti i od toga da li će se crveno-beli plasirati u “evropsko proleće“.

Ali, jedan susret koji je otkrio “Telegraf“ neminovno pokreće određene spekulacije na ovu temu.

Pomenuti portal prenosi da je u jednom elitnom beogradskom restoranu došlo do susreta generalnog i sportskog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele, sa bivšim reprezentativcem Srbije i aktuelnim fudbalerom kineskog Gvangžua R&F Duška Tošića.

U poslednjih nekoliko utakmica Tošića nema u timu koji sa klupe vodi Dragan Stojković Piksi, ubrzo će i kraj sezone u kineskoj Superligi, što će označiti i početak neizvesnosti oko Tošićevog daljeg statusa u ovoj ekipi.

Tridesetčetvorogodišnji štoper sa Gvangžuom R&F ima ugovor do kraja 2020. godine. Na “Transfermarktu“ se njegova vrednost sada procenjuje na 650.000 evra, ali pitanje je da li bi se Tošić pre kraja ugovora odrekao velike zarade koju ima u Kini.

Iz tog razloga ne deluje baš realno da bi tu moglo nešto konkretnije da se dogodi na zimu, bez obzira na odlične odnose Tošića i Zvezdana Terzića još iz OFK Beograda, ali neki prvi nagoveštaj je već tu…