BRZINA SVETLOSTI: Ponuda POVUČENA pre nego da je STIGLA?!

Hoće li ipak biti nešto od saradnje?

Sve je izvesniji odlazak Ričmonda Boaćija iz Crvene zvezde možda već u zimskom prelaznom roku, pod uslovom da na “Marakanu“ stigne adekvatna ponuda.

Česti problemi sa povredama uticali su na njegovu formu, pa nema onog golgeterskog kontinuiteta na koji je navikao Zvezdine navijače u svom prvom “mandatu“.

Doduše, i ove sezone je postigao nekoliko važnih golova, pre svega onaj u Kopenhagenu, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i pogodak za potvrdu pobede nad Olimpijakosom u Beogradu (3:1).

Naravno, skrenuo je pažnju pojedinih inostranih klubova, a “Mondo“ je ovog popodneva preneo zanimljivu informaciju da su se za Boaćija zainteresovali i Egipćani.

Neimenovani klub iz Egipta je prema saznanjima pomenutog portala stupio u kontakt sa beogradskim crveno-belima u vezi potencijalnog transfera Boaćija, ali vrlo brzo su naišli na veliku prepreku.

Navodno, za njih je suma od četiri miliona evra na ime obeštećenja preveliki zalogaj, a odbila su ih i Boaćijeva očekivanja u vezi sa godišnjom zaradom.

Navodno, napadač iz Gane priželjkuje bar milion i po po sezoni…