BUDUĆNOST ZVEZDE: Uprava OVO mora da ISKORISTI!

Zvezda u Nišu osvojila tri boda.
Posle pobede nad Radničkim koju je Crvena zvezda ostvarila rezultatom 2:0, utiske posle meča sumirao je i vezista Veljko Nikolić koji je priliku dobio u završnici utakmice.

– Radujem se što smo osvojili nova tri boda. Krupnim koracima idemo ka tituli i svi smo veoma srećni zbog toga. Zadovoljan sam kako smo danas odigrali, a drago mi je i što sam samo nekoliko dana nakon debija, imao priliku da ponovo dobijem šansu. Osećaj je neverovatan i moram da ponovim da mi je čast što nosim crveno-beli dres – rekao je Nikolić.

Izabranike Vladana Milojevića očekuje gust raspored do završetka jesenje polusezone, ali Nikolić smatra da je ekipa spremna na izazove koji je očekuju.

– Igramo na svaka tri dana, ali smo fizički dobro pripremljeni, tako da nam to ne predstavlja veliki problem. Zadovoljni smo onim što smo uradili u ovoj polusezoni, ali ostaje nam da je završimo na pravi način. U utorak nas očekuje utakmica protiv Bajerna i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i izboriti proleće u Evropi – podvukao je Nikolić.